make them last forever.

Albelli 6

Vandaag even iets anders, want ondanks dat ik het geweldig vind om foto’s te maken van mijn inrichting en te stijlen. Hou ik ook van foto’s maken in het algemeen. Ik heb ze tot een aantal jaar geleden altijd laten afdrukken en kon dat heerlijk een middagje bezig zijn met ouderwets inplakken.

Het laatste album dat ik maakte is van mijn reis naar Cuba geweest. Hierna is het er niet meer van gekomen. Ik denk dat dit komt door dat het toch een soort drempel is om alle foto’s over te zetten en dan de mooiste uit te kiezen om te laten afdrukken of hier direct een album van te maken.

Albelli 7

Albelli 4

Nu heeft Albelli hier wat leuks voor bedacht. Een app waarmee je nu direct met foto’s vanuit je telefoon een album kunt laten afdrukken. En niet alleen vanuit je afbeeldingen vanuit je telefoon, maar ook kun je je foto’s vanuit Facebook of Instagram gebruiken. Je hoeft dus niks meer over te zetten naar je computer. Ik heb dit gelijk uitgeprobeerd, en twee Medium albums gemaakt.

Albelli 2

Dit ging echt heel gemakkelijk. In het eerste album heb ik foto’s van Instagram en Facebook toegevoegd maar deze ook gemixt met mooie afbeeldingen met gevonden op Pinterest. Dit geeft een beetje extra sfeer aan de foto’s. Voor het tweede album heb ik foto’s van Charlie gebruikt vanuit Instagram. En nadat je de foto’s hebt toegevoegd kun je het album ook nog door bladeren en heb je gelijk een mooi overzicht van hoe het album eruit komt te zien.

Albelli 1

 

Wil jij ook nu al je foto’s in een mooi album laten afdrukken? Download de gratis app. dan nu hier. Heel veel plezier alvast met het ophalen en vastleggen van jou herinneringen!

Albelli 5

Albelli 3

mijn

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.