50 tinten geluk.

50-tinten-van-geluk-4

Rond de zomer was ik er al druk mee, foto’s maken van mijn huis voor het nieuwe boek Happy Living van Maria Spassov. Ze vroeg of ik het leuk vond om deel uit maken van haar nieuwe boek in de vorm van een Home tour met foto’s en een interview. Hier hoefde ik niet lang over na te denken natuurlijk!

50-tinten-van-geluk-3

Het boek Happy Living kwam 3 oktober uit en het was even geduldig afwachten voor ik het ontving, maar dit was het wachten meer dan waard. Niet alleen ben ik trots om mijn huisje terug te zien in een interieurboek maar daarnaast heb ik de foto’s zelf gemaakt. Ik ben dus eigenlijk gewoon ongelooflijk trots en blij en ik blijf maar door het boek bladeren.

50-tinten-van-geluk-5

50-tinten-van-geluk-2

Het boek is uitgebracht in het Duits en staat vol met binnenkijkers en tips voor meer woongeluk. En niet alleen mijn woning vind je terug, wel 9 woningen met de mooiste interieurs staan in het boek. Een echte aanrader als je op zoek bent naar wooninspiratie!

50-tinten-van-geluk-6

mijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *