De Muuto Platform Tray & stylingtips.

De dagen worden weer korter en donkerder. Ik hou van de zomer maar deze donkerdere dagen kunnen ook wel iets hebben. De kaarsen mogen weer aan en langzaam kunnen we beginnen met denken aan de feestdagen en natuurlijk hoe we hierbij ons huis inrichten en af stylen. Terwijl ik bezig was met de decoratie op de eettafel, vond ik dat het wel eens tijd was voor iets anders.

Ik heb al heel lang een rond houten dienblad op de tafel liggen met hierop kopjes en kaarsen. En met heel lang bedoel ik echt al wel een jaar of twee. Tijd voor iets anders dus. Ik kwam hierbij deze mooie Muuto Platform Tray tegen.

Dit is een rond dienblad dat ietsje verhoogd is op pootjes. Het oogt gemaakt van hout maar is eigenlijk van ABS- kunststof. Deze dienbladen ontworpen door Industrial Facility komen in meerdere kleuren, ik vind deze in het licht grijs het mooiste. Het dienblad is aan de binnenzijde van eikenfineer. Door dat ze buitenzijde verhoogt is kun je het ook makkelijk voor andere doeleinden gebruiken, zet het bijvoorbeeld in een hoekje met plantjes erop.

Wat ik zelf ook wel een leuk idee vind, is om er stompkaarsen op te zetten in verschillende maten. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om deze kaarsen in verschillende kleuren te nemen. Doordat het dienblad een randje heeft verplaats je deze gemakkelijk zonder dat de kaarsen eraf kunnen vallen. Een dienblad vol met kaarsen staat ook erg mooi op een gezellig gedekte tafel tijdens een etentje. Of misschien heb je wel een erg mooie badkamer. Deze tray zou dan perfect staan in een hoekje met jouw badproducten erop. Er zijn dus genoeg manieren om op een leuke manier gebruik te maken van deze Muuto Platform Tray. Waar zou jij deze neerzetten?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.